Huiswerkbegeleiding PIOS

Arc
Huiswerkbegeleiding PIOS

Leren kun je leren! En soms heb je daar wat extra hulp bij nodig. PIOS biedt deze hulp ook op de Huizermaat. Wij zijn dagelijks op school aanwezig voor het geven van huiswerkbegeleiding en bijlessen.

Onze begeleiding is persoonlijk en positief en is geschikt voor leerlingen van alle leerjaren en niveaus. We werken aan vaardigheden en vak inhoud met als doel dat leerlingen met zelfvertrouwen op eigen kracht weer verder kunnen.

Tijdens de huiswerkbegeleiding begeleiden we leerlingen bij het vinden van de juiste aanpak van het maak- en leerwerk. We helpen met plannen, overhoren de geleerde stof en sturen inhoudelijk bij als dat nodig is. En omdat iedere leerling uniek is en zijn eigen verhaal heeft, beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze website www.pios.nl. Via de website is het ook mogelijk om uw zoon of dochter direct aan te melden voor de begeleiding. Meer informatie over onze werkwijze, visie en diensten vindt u ook in onze brochure.