Huiswerkbegeleiding PIOS

Arc
Huiswerkbegeleiding PIOS

Huiswerkbegeleiding op Huizermaat
Je tijd op de middelbare school is misschien wel de meest bepalende en vormende tijd van je leven. De vakdocenten, mentoren en schoolleiding staan dagelijks klaar om je hierbij te ondersteunen. Het helpen vinden van een bij elk kind passende levenshouding is een mooi en uitdagend proces.

Discussie
Thuis kan het voortdurende leerproces spanning en discussie opleveren. Goed plannen, op tijd beginnen en doorzetten zijn veel voorkomende struikelblokken. Soms heb je wat extra hulp nodig bij het maken van huiswerk. Onze studiebegeleiders en docenten helpen leerlingen met het aanleren van studievaardigheden.

Onderbouw – leren kun je leren!
In de afgelopen twee jaar konden leerlingen van Huizermaat al bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en individuele bijles. Ook dit jaar zijn we weer gestart. In de veilige en vertrouwde omgeving van school helpen we leerlingen met plannen, overhoren, structureren en geven we extra uitleg. Een belangrijke investering in hun toekomst en niet onbelangrijk: thuis ontstaat weer rust.

Bovenbouw – voorbereiding (school)examens
Ook veel bovenbouwleerlingen kiezen voor onze intensieve begeleiding. Vooral in de periode rondom de (school)examens is het creëren van overzicht belangrijk. Wij helpen hierbij en geven waar nodig vakinhoudelijke ondersteuning. Wij zorgen dat de leerling met vertrouwen de toets-of examenweek ingaat.

Doel: weer zelfstandig verder
Ons doel is zelfstandig leren leren waarbij je zélf weet hoe je verder kan, ook als het even tegenzit. En met als gevolg: goede cijfers waar je trots op kan zijn. Zodra we zien dat het op eigen kracht lukt, bouw je de begeleiding af en ga je weer zelfstandig verder.

Kennis maken?
Iedere leerling is uniek en heeft zijn eigen verhaal; we beginnen daarom altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij maken graag een afspraak met u en uw zoon of dochter.
Voor aanmelden kunt u mailen naar huizermaat@pios.nl. Meer informatie over tijden en tarieven vindt u op www.pios.nl.