Huizermaat drie keer predicaat ‘Excellente School’!

22 januari 2018
Arc
Huizermaat drie keer predicaat ‘Excellente School’!

Op 22 januari 2018 heeft Monique Vogelzang, Inspecteur-Generaal van het onderwijs, ten overstaan van alle medewerkers en leerlingen van Huizermaat het predicaat Excellente School overhandigd aan alle drie de afdelingen van Huizermaat: mavo, havo en vwo! Bekijk hier het filmpje van de onderwijsinspectie.

Dit gebeurde in aanwezigheid van wethouder Janny Bakker en het College van Bestuur van de GSF.

Toekenning van het predicaat ‘Excellente School’ betekent dat een school niet alleen onderwijs biedt van goede kwaliteit maar zich bovendien onderscheidt van andere scholen door te excelleren in een specifiek profiel. Huizermaat excelleert in het profiel “onderwijs op maat”.

De jury die de excellentieprofielen toekent, vond Huizermaat vooral bijzonder doordat wij excelleren door:

–     Een breed en flexibel onderwijsaanbod

–     Onderwijs op maat, ondersteund door een intensief mentoraat

We zijn enorm blij met en trots op de toekenning van maar liefst drie predicaten.

sluit je aan bij de debatclub!

sluit je aan bij de debatclub!

Heb jij plezier in gelijk krijgen? Vind jij het leuk om de standpunten en argumenten van anderen van de tafel te gooien? Hou jij van debatteren? En zie je het wel zitten om mee te doen aan wedstrijden met andere debatteams verspreid door heel Nederland? […]

Huizermaat presenteert …

Huizermaat presenteert …

Wil je nóg een keer het MammaMia-gevoel hebben? Kijk dan hier naar de intro van de fantastische musical MammaMia! die we op 27 en 28 maart in het Singertheater mochten uitvoeren. Met dank aan Jim Morianner voor de geweldige filmopname!

Spannende verhalen!

Spannende verhalen!

Op dinsdag 5 februari waren de voorrondes van de voorleeswedstrijd Read2Me. Een aantal leerlingen uit klas 1 nam hun favoriete boek mee en las in de aula voor alle eersteklassers en hun docenten een gedeelte voor. Als groot leesfan, moet je natuurlijk een gemakkelijke stoel hebben; […]