Huizermaat opent haar deuren!

Zit je in groep 7 of 8, dan ga je dit of volgend jaar naar de middelbare school. Leuk en spannend! Leer Huizermaat kennen tijdens de Open Dag op 29 januari 2022 of tijdens de kennismakingslessen op woensdag 9 februari. Voor je ouders is er ook nog de voorlichtingsavond op donderdag 3 februari.

Wil je alvast iets zien over onze school? Bekijk dan hiernaast onze Huizermaatfilm van vorig jaar! Mocht je een kijkje willen nemen in één van onze lessen, kijk dan op onze filmpagina. Er valt altijd wat te kiezen op Huizermaat!

Open Dag

Tijdens onze Open Dag op zaterdag 29 januari 2022 ben je van 10.00-13.00 van harte welkom om onze school te bezoeken en kennis te maken met al die leuke vakken waarin les wordt gegeven. Er worden proeflessen en masterclasses gegeven die je kunt volgen en er zijn docenten en andere medewerkers aanwezig aan wie jij je vragen kunt stellen en die jou van alles kunnen vertellen over de school.. En als je het leuk vindt dan is er de mogelijkheid om door onze ‘leerjaar 1-ervaringsdeskundigen’ rondgeleid te worden.

Informatieavond

Speciaal voor je ouders organiseren wij een informatieavond op donderdag 3 februari 2022. Deze avond start om 19.30 uur. In welke vorm deze informatieavond zal plaatsvinden, wordt nog bekend gemaakt.

Kennismakingslessen

Op woensdag 9 februari zijn van 14.15-16.15 de kennismakingslessen op Huizermaat waar je je als groep 8’er voor kunt opgeven. Binnenkort komt er een formulier op de website te staan waarmee je je kunt aanmelden. Mis het niet want je maakt op die middag mee hoe een echte les op Huizermaat gaat en wat een fijne sfeer er in onze lichte school is.

DUS: KOM JE OOK?!!