Ben je ook uit ‘je jasje gegroeid’ op de basisschool?

Arc

Ben je ook uit ‘je jasje gegroeid’ op de basisschool en verveel je je stiekem af en toe een beetje?  Geef je dan op voor de premodules voor groep 8!

Jouw meester of juf van groep 8 heeft van Huizermaat aanmeldingsformulieren gekregen waarmee je je kunt opgeven voor de premodules voor groep 8. Op zes vrijdagochtenden ga je je verdiepen in een aantal vakgebieden van het vwo. Je komt op 7 en 14 december, 11, 18 en 25 januari én 1 februari van 8.30 tot 10.30 uur naar Huizermaat waar je de volgende superinteressante lessen volgt:

  • Klassieke Talen: Tijdens deze les ga je aan de slag met Griekse en Romeinse mythen en sagen.
  • Science: Energie staat in deze les centraal! Hoe komen dieren en planten aan hun energie? Welke strategieën gebruiken organismen om energiezuinig te leven en wat betekent dat voor de evolutie van organismen?
  • Geografie: Je maakt kennis met natuurrampen en je onderzoekt welke invloed deze rampen hebben op de levens van mensen in betrokken gebieden.

Chelsea, Bart en Daniël gaan je er álles over vertellen!

Heb je het aanmeldingsformulier (nog) niet ontvangen en wil je je opgeven? Download dan HIER het formulier, vul het samen in met één van je ouders, vraag je juf of meester om een handtekening en stuur het vóór 29 november op naar Huizermaat. Langs brengen mag natuurlijk ook!

Mis het niet!