Open Dag en voorlichtingsavond

De voorlichtingsavond voor ouders en de Open Dag voor leerlingen groep én hun ouders waren dit jaar geheel online. Dat was misschien even wennen maar we denken dat we erin zijn geslaagd om zo goed mogelijk beeld van onze school geven.


Onze Open Dag

Onze Open Dag was een geweldig avontuur! Leerlingen en docenten kwamen uitgebreid aan het woord aan tafel of in het fauteuilgesprek met Marlayne Sahupala (presentatrice én oud leerling van Huizermaat) en natuurlijk de spetterende start en afsluiting van onze top-schoolband!

Er was een inkijkje in onze lessen, onze stromen en onze masterclasses en 4U. Zo kon je een stukje van de masterclass sterrenkunde meemaken en werd er live ‘olifantentandpasta’ aan tafel gemaakt. De filmpjes gaven een fantastische blik op bijvoorbeeld Texel, de musical en nog veel meer.

Mocht je het gemist hebben dan is dat helemaal niet erg. Op deze pagina kun je het allemaal terugzien. Of je wilt het gewoon nog een keertje zien … omdat het zo ontzettend leuk was!


Voorlichtingsavond

Op 28 januari was de voorlichtingsavond van Huizermaat. In de button op deze pagina is de uitzending (nogmaals) te zien. Vragen zijn nog steeds te stellen via de button ‘in gesprek’.


Kennismakingslessen

Op vrijdag 19 februari is regionaal besloten dat de kennismakingslessen op woensdag 3 en 10 maart niet fysiek door kunnen gaan.

Op 10 maart verzorgen we daarom online kennismakingslessen zodat je alsnog kunt ervaren hoe leuk het op Huizermaat is. Na de voorjaarsvakantie komen we zo snel mogelijk met meer informatie. Schrijf je hier in!

Open Dag Huizermaat 2021
Voorlichtingsavond Huizermaat 2021
Voor meer leuke, inspirerende en informatieve films kijk je op de filmpagina van Huizermaat.

Data

voor ouders

donderdag 28 januari

Aanvangstijd: 19.00 uur

webinar

Voorlichtingsavond 2021.

voor leerlingen groep 8 en groep 7 en hun ouders

zaterdag 6 februari

Aanvangstijd: 13.30 uur

webinar

Open Dag 2021

voor leerlingen groep 8

woensdag 10 maart

Tijd: volgt zo snel mogelijk.

Meld je hier aan voor de kennismakingslessen op Huizermaat