Kom je ook op Huizermaat?

De voorlichtingsavond voor ouders, de Open Dag voor leerlingen van groep 8 én hun ouders en de kennismakingslessen waren dit jaar geheel online. Dat was misschien even wennen maar we denken dat we erin zijn geslaagd om zo goed mogelijk beeld van onze school geven.

Onze leerlingen: “Daarom kozen wij voor Huizermaat!”


Onze Open Dag

Onze Open Dag was een geweldig avontuur! Leerlingen en docenten kwamen uitgebreid aan het woord aan tafel of in het fauteuilgesprek met Marlayne Sahupala (presentatrice én oud leerling van Huizermaat) en natuurlijk de spetterende start en afsluiting van onze top-schoolband!

Er was een inkijkje in onze lessen, onze stromen en onze masterclasses en 4U. Zo kon je een stukje van de masterclass sterrenkunde meemaken en werd er live ‘olifantentandpasta’ aan tafel gemaakt. De filmpjes gaven een fantastische blik op bijvoorbeeld Texel, de musical en nog veel meer.

Mocht je het gemist hebben dan is dat helemaal niet erg. Op deze pagina kun je het allemaal terugzien. Of je wilt het gewoon nog een keertje zien … omdat het zo ontzettend leuk was!


Voorlichtingsavond

Op 28 januari was de voorlichtingsavond van Huizermaat. In de button op deze pagina is de uitzending (nogmaals) te zien. Vragen zijn nog steeds te stellen via de button ‘in gesprek’.


Kennismakingslessen

De online kennismakingslessen van 10 maart waren een feestje!

De docenten van Huizermaat hebben genoten van het enthousiasme waarmee veel leerlingen uit groep 8 aan hun les hebben meegedaan en van de nieuwsgierigheid die bleek uit alle gestelde vragen tijdens het afsluitende mentordeel. 

Kortom: een middag om met veel plezier op terug te kijken. Zijn er toch nog vragen? Neem dan contact op met de school (035-5287021)

Open Dag Huizermaat 2021
Voorlichtingsavond Huizermaat 2021
Voor meer leuke, inspirerende en informatieve films kijk je op de filmpagina van Huizermaat.

Data

voor ouders

donderdag 28 januari

Aanvangstijd: 19.00 uur

livestream

voor leerlingen groep 8 en groep 7 en hun ouders

zaterdag 6 februari

Aanvangstijd: 13.30 uur

livestream

voor leerlingen groep 8

woensdag 10 maart

Tijd: 14.30 uur