Schrijver Buddy Tegenbosch op Huizermaat

6 december 2018
Arc
Schrijver Buddy Tegenbosch op Huizermaat

In het kader van ‘Huizermaat Literair’ bezocht schrijver Buddy Tegenbosch onze school. Buddy schreef o.a. de boeken: Pokerface, Oog om oog en Livestream. De schrijver vertelde enthousiast over de thema’s van zijn boeken en de leerlingen hingen aan zijn lippen.

Yossan Daniel uit 3HB schreef er het volgende over:

Buddy Tegenbosch op Huizermaat 

Afgelopen vrijdag is Buddy Tegenbosch bij ons op school gekomen om met ons in gesprek te gaan over zijn nieuwe boek Livestream. Ik vond dit een hele leuke lezing omdat Buddy Tegenbosch ons gelijk betrok bij zijn verhaal. We mochten dan ook vragen stellen tijdens zijn verhaal. Ik vond het ook leuk dat hij ons precies vertelde hoe hij op zijn thema is gekomen voor zijn nieuwe boek. Dit gaf ons een dieper inzicht van het boek. We mochten verder stemmen voor de beste titel voor het boek dat hij nu aan het schrijven is en voor de beste boekentrailer. Ik hoop dat hij gauw weer een nieuwe lezing geeft.

 

sluit je aan bij de debatclub!

sluit je aan bij de debatclub!

Heb jij plezier in gelijk krijgen? Vind jij het leuk om de standpunten en argumenten van anderen van de tafel te gooien? Hou jij van debatteren? En zie je het wel zitten om mee te doen aan wedstrijden met andere debatteams verspreid door heel Nederland? […]

Huizermaat presenteert …

Huizermaat presenteert …

Wil je nóg een keer het MammaMia-gevoel hebben? Kijk dan hier naar de intro van de fantastische musical MammaMia! die we op 27 en 28 maart in het Singertheater mochten uitvoeren. Met dank aan Jim Morianner voor de geweldige filmopname!

Spannende verhalen!

Spannende verhalen!

Op dinsdag 5 februari waren de voorrondes van de voorleeswedstrijd Read2Me. Een aantal leerlingen uit klas 1 nam hun favoriete boek mee en las in de aula voor alle eersteklassers en hun docenten een gedeelte voor. Als groot leesfan, moet je natuurlijk een gemakkelijke stoel hebben; […]