Sportieve en stoere eersteklassers

27 november 2018
Arc
Sportieve en stoere eersteklassers

Wat is nou leuker dan schaatsen en zwemmen op één dag?? Nou, dat is schaatsen en zwemmen op één dag met al je klasgenoten!

Met vier bussen vertrokken de eersteklassers naar De Scheg in Deventer om de dag te starten op de 400 meter lange overdekte kunstijsbaan. Voor de minder ervaren schaatsers of om gewoon lekker een beetje te ijshockeyen met elkaar, was er het IJsplein.

Na de diverse koppen warme chocomel (mét slagroom) vertrokken de leerlingen naar het subtropisch zwemparadijs dat alleen voor hen geopend was. Wat een luxe! De wildwaterbaan van 80 meter lang, de reuzeglijbaan met spectaculaire bochten en lichteffecten waren favoriet.

“Het was een heerlijk dagje uit!”

sluit je aan bij de debatclub!

sluit je aan bij de debatclub!

Heb jij plezier in gelijk krijgen? Vind jij het leuk om de standpunten en argumenten van anderen van de tafel te gooien? Hou jij van debatteren? En zie je het wel zitten om mee te doen aan wedstrijden met andere debatteams verspreid door heel Nederland? […]

Huizermaat presenteert …

Huizermaat presenteert …

Wil je nóg een keer het MammaMia-gevoel hebben? Kijk dan hier naar de intro van de fantastische musical MammaMia! die we op 27 en 28 maart in het Singertheater mochten uitvoeren. Met dank aan Jim Morianner voor de geweldige filmopname!

Spannende verhalen!

Spannende verhalen!

Op dinsdag 5 februari waren de voorrondes van de voorleeswedstrijd Read2Me. Een aantal leerlingen uit klas 1 nam hun favoriete boek mee en las in de aula voor alle eersteklassers en hun docenten een gedeelte voor. Als groot leesfan, moet je natuurlijk een gemakkelijke stoel hebben; […]