Open Huis vrijdag 8 januari 2021

Arc

Zit je in groep 8 ? Kom dan op vrijdag 8 januari 2021 naar ons Open Huis!

Van 16.00 tot 21.00 uur kun je onze school bekijken en kennis maken met onze docenten en veel van onze leerlingen.

We organiseren ook mini-lessen waar je aan mee kunt doen zodat je een idee krijgt hoe het er aan toe gaat in een les op de middelbare school.  Terwijl jij met de mini-lessen meedoet kunnen jouw ouders 2 presentaties bijwonen. Eentje is van onze rector, de heer Van Dijk: hij vertelt over onze school en wat wij belangrijk vinden . Daarna vertelt mevrouw Spoelder (zij is afdelingsleider van de eerste klas) over de overstap van de basisschool naar de middelbare school.

Er zijn drie rondes van deze minilessen en presentaties. Het is handig als je vlak voor zo’n ronde arriveert:

ronde 1: 16.45 uur                   ronde 2: 18.15 uur                ronde 3: 19.45 uur

Als je liever gewoon rondkijkt in de school dan kan dat natuurlijk ook; in heel veel lokalen is iets te doen en kun je spreken met docenten en leerlingen.

We zien je graag op 8 januari : zet het vast in je agenda!

Denk je erover om voor tweetalig vwo te kiezen? Kom dan ook naar onze speciale voorlichtingsavond over het tvwo op woensdag 27 januari 2021. Meer informatie hierover vind je hier.

NB: Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten om goed geïnformeerd te blijven over ons Open Huis en voorlichtingsavond tvwo. Door de corona-maatregelen kan het zijn dat er wijzigingen komen in ons voorlichtingsprogramma.