Het Goois Lyceum is een middelgrote school voor havo, atheneum, technasium en gymnasium in het hart van Bussum met het predicaat ‘Excellente School’ op alle afdelingen.

Wij geven onderwijs in een veilige sfeer, die uitnodigt tot leren. Onze leerlingen maken een brede ontwikkeling door; een eigentijdse vorming vinden we van groot belang. De school wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid van medewerkers, ouders en leerlingen. We tellen ruim 1300 leerlingen en 140 personeelsleden. De schoolleiding bestaat uit twee directieleden en vijf teamleiders.

Onze resultaten zijn uitstekend en de organisatie draait goed. Toch vragen we ons altijd af of het beter kan. Dat onderzoekende en ambitieuze zie je ook terug in ons onderwijs. Op alle niveaus bieden we mogelijkheden, van extra begeleiding tot uitdagende programma’s.  Technasium, gymnasium, kunst en media, big business: er is keus genoeg voor elk talent.

“Je kunt hier zijn wie je wilt zijn en je wordt hier goed begeleid door aardige mensen. Zo kom je zonder paniek de brugklas door. (En de rest van je schoolcarrière).“

“Je kunt hier zijn wie je wilt zijn en je wordt hier goed begeleid door aardige mensen. Zo kom je zonder paniek de brugklas door. (En de rest van je schoolcarrière).“

Daarom Goois Lyceum

Het Goois Lyceum is een heel goede en gezellige school in Bussum. We bieden gymnasium, vwo en havo aan.

In de onderbouw volg je naast de gewone vakken een speciale stroom naar keuze.

De meeste leerlingen voelen zich snel thuis bij ons op school. We helpen je wennen!

  • Technasium voor Havo en VWO
  • Uitstekende resultaten
  • Goede begeleiding
  • Keus genoeg voor ieder talent
  • Onderzoekend en ambitieus

Contact

Goois Lyceum
rector: Miriam Watts-Jones
Vossiuslaan 2a,
1401 RT Bussum
035-8003250
info-gl@gsf.nl

Meer weten?

Website Goois Lyceum

Brochure Goois Lyceum algemeen

Open Dag 3 februari 2024

Kijk mee op ’t Goois

Bekijk hier het introductiefilmpje van de school