Bij de Gooise Scholen Federatie draait alles om het creëren van een optimale leeromgeving voor iedere leerling. Door de leerling centraal te stellen in ons organogram, laten we zien dat ons onderwijs volledig is georganiseerd rondom hun behoeften, interesses en talenten. We streven ernaar om een veilige, stimulerende en inclusieve omgeving te bieden waarin elke leerling kan groeien en bloeien.

Ons organogram is opgebouwd in de vorm van ons logo, waarin elke boog symbool staat voor een van onze acht scholen. Hoewel de GSF-scholen individueel functioneren, werken ze nauw samen binnen de federatie om kennis, ervaring en best practices te delen. 

Binnen de Gooise Scholen Federatie geloven we in verdraaid goed onderwijs. Onze verdraaide aanpak stelt ons in staat om out-of-the-box te denken, nieuwe perspectieven te verkennen en creatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

De cirkels in het organogram symboliseren de verbondenheid van onze acht scholen en ons streven naar verdraaid goed onderwijs. 

We zijn trots op onze verdraaide organisatie en kijken ernaar uit om samen met onze leerlingen, ouders en medewerkers te blijven groeien en leren. Samen elke dag een beetje beter. 

Meer weten?

Lees het laatste nieuws

Lees het laatste nieuws

Lees het laatste nieuws