Het Adriaan Roland Holst College (ARHC) is een middelgrote, algemeen bijzondere school voor mavo, havo, vwo, Talent en QUEST ’21. Onze leerlingen krijgen les in twee sfeervolle monumentale gebouwen aan de rand van Hilversum.

Het ARHC profileert zich in de regio als “De meest uitdagende school van Hilversum” met eigentijds en vernieuwend onderwijs. Daarbij is de keuze gemaakt dat Quest ‘21 zich richt op ontwikkeling en uitvoering van vernieuwend onderwijs. Het ‘reguliere’ onderwijs richt zich op de ontwikkeling en uitvoering van eigentijds onderwijs. Talent is een onderwijsstroom gericht op de leerbehoeften van hoogbegaafde kinderen.

Door met ons onderwijs aan te sluiten bij de verschillende leerbehoeften van kinderen geven we vorm aan onze missie: “Wij willen niet alleen dat elk kind een 10 kan halen, maar vinden het nog belangrijker dat elk kind zich een 10 kan voelen”. Om de kwaliteit van ons onderwijs verder te versterken hebben we dit schooljaar besloten om ons aan te sluiten bij het Dalton netwerk en ons te verbinden aan de kwaliteitscriteria van daltonscholen.

“Wij willen niet alleen dat elk kind een 10 kan halen, maar vinden het nog belangrijker dat elk kind zich een 10 kan voelen“

“Wij willen niet alleen dat elk kind een 10 kan halen, maar vinden het nog belangrijker dat elk kind zich een 10 kan voelen“

Daarom ARHC

Bij goed onderwijs draait het om veel meer dan een mooi diploma. Het gaat om jouw ontwikkeling met vaardigheden waar je de rest van je leven mee vooruit kunt. Zodat je later met een kritische blik en vol vertrouwen in de wereld staat.

Daarom is het belangrijk dat je jezelf goed leert kennen en jouw eigen weg kiest. Want als jij je goed voelt, dan volgt het resultaat vanzelf. Bij ARHC krijg je daarvoor ruimte én verantwoordelijkheid. Dat betekent overigens niet dat je er alleen voor staat, want persoonlijk leren doe je samen met andere leerlingen en met docenten die je zien en die vertrouwen hebben in jou!

  • Meer dan een diploma
  • Fijne sfeer in de school
  • Eigen regie
  • Veel keuzelessen en projecten
  • Extra: QUEST ’21, Talent en sportklas

Contact

A. Roland Holst College Jonkerweg
rector: Peter Kromdijk

Bezoekadres:
Jonkerweg 31
1217 PM Hilversum

Postbus 555
1200 AN  Hilversum

035-7900800
info-arhc@gsf.nl

A. Roland Holst College Schuttersweg
rector: Peter Kromdijk

Bezoekadres:
Schuttersweg 26
1217 PZ Hilversum

Postbus 555
1200 AN  Hilversum

035-7900800
info-arhc@gsf.nl

Meer weten?

Website ARHC

Open Dag

Brochure ARHC Talent

Kijk mee bij het A. Roland Holst College

Bekijk hier het introductiefilmpje van de school