De GSF is een professionele onderwijsorganisatie waarin acht ambitieuze scholen en een internationale schakelklas samenwerken. Iedere school heeft een eigen gezicht en geeft op eigen wijze vorm aan uitdagend en betekenisvol onderwijs.

We vinden elkaar in onze missie, ambitie en kernwaarden. We inspireren elkaar en leren van elkaar. In het onderwijs op al onze scholen streven we naar hoge kwaliteit, brede ontwikkeling van leerlingen en maatschappelijke binding. De GSF voert een gemeenschappelijk beleid op het gebied van personeel, financiën, faciliteiten en ICT.

De GSF-scholen leveren prima onderwijskwaliteit, zijn goed gehuisvest, maken gebruik van moderne ICT-voorzieningen, bieden veel keuzes voor leerlingen en hebben een enthousiast en professioneel team van docenten en ondersteuning.

De GSF biedt onze medewerkers de ruimte om te netwerken en te professionaliseren; hiervoor hebben we onze eigen GSF Academie. In de GSF Academie bieden we een scholingsaanbod aan voor docenten door docenten.

Voor onze leerlingen biedt de GSF ook een belangrijk voordeel: bij door- en afstroom kunnen zij in principe bij een andere GSF-school terecht. Een gemakkelijke overstap bevordert een kansrijke schoolloopbaan.