Casparus College is een overzichtelijke school voor vmbo in Weesp. Wij zijn de school ‘waar leren je werk wordt’. Leerlingen uit de hele regio (van het Gooi tot aan de grote stad) kunnen bij ons terecht voor lwoo, basis of kader. Daarnaast hebben we een juniormavo en bereiden we de start van een gemengde leerweg in de bovenbouw voor.

Leren is pas mogelijk als er echt contact is. Daarom gaan pedagogiek en didactiek bij ons hand in hand. Ons onderwijs is gedegen, gestructureerd en gedifferentieerd. Het doel is dat iedere leerling het maximale uit zichzelf haalt en trots kan zijn op zijn ontwikkeling.
We beschikken over een modern gebouw met activeboards in vrijwel alle lokalen, een Chromebook voor iedere medewerker en goed geoutilleerde plaza’s voor de praktijkafdelingen.

“Wij bieden onze leerlingen begeleiding bij het leren leren, het leren kiezen en het leren leven!”

“Wij bieden onze leerlingen begeleiding bij het leren leren, het leren kiezen en het leren leven!“

Daarom Casparus College

Om samen te kunnen leren en leven in de school, en om je verder te kunnen ontwikkelen, staan er 3 kernwaarden centraal: rust, regelmaat en resultaat.

Leren op het Casparus College betekent leren in een veilige, kleinschalige en gezellige omgeving. De betrokken docenten werken op basis van vertrouwen en optimisme, en vanuit een nauw contact met de ouders en leerlingen.

  • Persoonlijk & kleinschalig
  • Praktijkgericht leren
  • Leren leren, leren kiezen & leren leven

Contact

Casparus College
directeur: Jan van der Linden
Talmastraat 40
1381 NE WEESP
0294-805200
info-cc@gsf.nl

Meer weten?

Website Casparus College

Kijk mee bij Casparus College

Bekijk hier het introductiefilmpje van de school