• Wij zoeken een lid Raad van Toezicht met profiel financiën dat bij kan dragen aan diversiteit in brede zin én binding heeft met de Gooi- en Vechtstreek. In aanvulling op de huidige raad is de wens om een kandidaat toe te voegen uit een ander veld dan onderwijs, maar wel met grote affiniteit met onderwijs, jongeren, leren en ontwikkelen. De raad zoekt iemand die niet alleen bijdraagt aan verjonging, maar ook aan diversiteit in brede zin. Qua kennis en ervaring heeft de kandidaat een brede basis in financiën en bedrijfsvoering.

  • Het A. Roland Holst College (ARHC) in Hilversum heeft met ingang van het nieuwe schooljaar een nieuwe rector, Peter Kromdijk. Het ARHC is één van de acht scholen van de Gooise Scholen Federatie.

  • René Karman, de huidige rector van het A. Roland Holst College te Hilversum, wordt per 1 augustus 2023 de nieuwe algemeen directeur van College De Brink en Internationale Schakelklas Het Gooi.

  • Met genoegen maakt de Raad van Toezicht van de Gooise Scholen Federatie bekend dat Kees Stolwijk per 1 april Tijmen Smit zal opvolgen als lid College van Bestuur. Hij zal samen met Annet Kil-Albersen het collegiale College vormen.