Het Vechtstede College is een dynamische en stabiele kwaliteitsschool met onderwijs in (tweetalig) vwo, havo en mavo. Vanuit een warm maar duidelijk pedagogisch klimaat geven wij ons onderwijs vorm. Wij zijn ambitieus, toekomstgericht, hebben hoge verwachtingen van leerlingen en willen uitdagend en gedifferentieerd onderwijs aanbieden. Het gebruik van ICT speelt hierin een grote rol.

In ons onderwijs stellen we aan leerlingen hoge eisen, maar bieden we ook veel ruimte. Dat leidt tot goede resultaten, enthousiaste leerlingen en veel belangstelling van toekomstige leerlingen en hun ouders.

Vanuit deze stabiele basis werken we onder meer aan digitalisering. Al onze leerlingen en docenten werken met een Chromebook en de Google Classroom-omgeving. Daarnaast staan we bekend om de aandacht voor kunst & cultuur. Elk jaar zijn veel leerlingen en docenten betrokken bij onze culturele activiteiten, zoals het Vechtstede Theater, het Open Podium en VSC Cultureel.

“Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Leuke klas, docenten okay én een mooie school”

“Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Leuke klas, docenten okay én een mooie school”

Daarom Vechtstede College

Wij doen er alles aan om een krachtige leeromgeving te creëren. Wij willen kinderen een waardevol diploma laten halen zodat zij een goede startkwalificatie hebben om verder te studeren. We zien het ook als onze taak om veel aandacht te besteden aan burgerschapsonderwijs en persoonsvorming.

  • Al jarenlang uitstekende resultaten
  • Onderwijs met Chromebook
  • Tweetalig vwo
  • Mooi gebouw, moderne faciliteiten
  • Vechtstede Theater
  • Gevarieerd cultuuraanbod

Contact

Vechtstede College
Amstellandlaan 1A,
1382 CD Weesp
0294 – 805250
info-vsc@gsf.nl

Meer weten?

Website Vechtstede College

Brochure Vechtstede College algemeen

Brochure Vechtstede College Tweetalig vwo